Emnes: 'Alles veranderde binnen een paar minuten'

Reacties

Marvin Emnes was hard op weg zich tot matchwinner te kronen in het League Cup-duel bij Liverpool, maar een hectische slotfase besliste anders. De treffer van de aanvaller van Swansea City bleek uiteindelijk niet voldoende (2-1).

Emnes: 'Alles veranderde binnen een paar minuten'

Emnes opende na een uur de score op Anfield. Die treffer werd pas in de slotfase tenietgedaan door The Reds, waardoor niet Swansea maar Liverpool zich plaatste voor de kwartfinale van de League Cup.

'Alles veranderde binnen een paar minuten. Zij maakten gelijk, wij incasseerden met Federico Fernández een rode kaart en daarna maakten zij met het laatste balcontact zelfs nog de winnende', zegt Emnes op de clubwebsite van The Swans.

'Ik ben dolblij met mijn doelpunt. Bij de eerste kans van de avond was het direct raak', blikt Emnes terug op zijn fraaie volley. 'Het was een heerlijke goal. Bij elke kans die ik krijg probeer ik de manager te overtuigen, maar het is wel heel teleurstellend om op deze manier ten onder te gaan.'

De 26-jarige aanvaller, in het verleden actief voor Sparta Rotterdam, speelde dit seizoen pas een kwartier in de Premier League. Drie keer kwam Emnes binnen de lijnen als invaller. Tegen Liverpool mocht de Rotterdammer voor het eerst starten. Met succes, al mocht het niet leiden tot een overwinning.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.