Elmander: 'Was al weinig hoop na nederlaag in Madrid'

Johan Elmander had met tien minuten speeltijd weinig invloed op de uitschakeling van Galatasaray in de Champions League, maar baalde uiteraard ook. De Turken wonnen met 3-2, na een 3-0 nederlaag in Madrid. Desondanks kan de voormalig Feyenoorder de zaak relativeren.

Elmander: 'Was al weinig hoop na nederlaag in Madrid'

'Na het resultaat van de eerste wedstrijd hadden we weinig hoop', vertelt de aanvaller na afloop van de wedstrijd. 'Het is bijna onmogelijk om een team als Real Madrid uit te schakelen, zeker als je de eerste wedstrijd met 3-0 hebt verloren.'

'We hebben laten zien dat we een goed team zijn met een enorme vechtlust. Daarop zijn we trots. We hebben een goed seizoen en het is mooi dat we bij de laatste acht zijn gekomen. Nu moeten we ons belonen door kampioen van Turkije te worden', besluit de Zweed.

Het Champions League-avontuur is voor de Turkse grootmacht dus ten einde, maar in de competitie staat het team van Oranje-aanvoerder Wesley Sneijder, die trefzeker was tijdens de zege op Real Madrid, eerste met vier punten voorsprong op Fenerbahçe.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen