Elia evenaart persoonlijk record in fase van de waarheid

Reacties

Eljero Elia is aan zijn meest productieve Eredivisie-seizoen bezig. Juist nu de druk op Feyenoord alsmaar toeneemt, stijgt de linksbuiten naar persoonlijke recordhoogte.

Elia evenaart persoonlijk record in fase van de waarheid

Na de 2-0 zege op FC Utrecht sprak Elia zondag al vol vertrouwen. 'Naar mijn kan gevoel kan het niet meer misgaan, maar je moet niet te hard van stapel gaan lopen.' Datzelfde elan toonde de dertigjarige dribbelaar tegen de Domstedelingen, tegen wie Elia de 2-0 maakte.

Voor de 28-voudig international was het zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen. Alleen in het shirt van FC Twente kwam hij in het seizoen 2008/2009 tot hetzelfde aantal. Niet onbelangrijk: destijds kwam Elia tot 2.980 speelminuten in de Eredivisie, dit jaar staat de teller mede door blessures drie speelronden voor het einde nog maar op 1.451.

Na dat succesjaar vertrok Elia naar Hamburger SV. Bij zijn terugkeer in Nederland in de zomer van 2015 kwam de aanvaller in zijn eerste seizoen voor Feyenoord tot acht treffers in de Eredivisie.

Met nog drie speelronden te gaan verdedigt Feyenoord nu een voorsprong van één punt ten opzichte van Ajax. De Rotterdammers hebben bovendien een beter doelsaldo.

⭕️ Happy with my goal #sbmg ⚽️ #feyenoord #777 #saynomore @feyenoord.rotterdam

Een bericht gedeeld door Eljero Elia (@eljeroelia) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.