Elftal van het Volk: wie moeten er spelen in IJsland?

Reacties

Nederland speelt maandag in Reykjavík het EK-kwalificatieduel met IJsland. Voor welke elf spelers moet bondscoach Guus Hiddink kiezen? Moet hij vasthouden aan de basisformatie van vrijdag?

Elftal van het Volk: wie moeten er spelen in IJsland?

Met grote moeite won Nederland twee dagen geleden in De Arena van Kazachstan. Na een uur keek de ploeg van Hiddink nog tegen een achterstand aan, maar uiteindelijk zegevierde Oranje met 3-1. Maakte iedereen voldoende indruk om ook maandag tegen koploper IJsland in actie te komen?

Vooral over de spitspositie werd de afgelopen dagen veel gediscussieerd. Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar kregen het aan de stok, al deden alle partijen er na de wedstrijd alles aan om het voorval te bagatelliseren. Maar heeft het incident tegen Kazachstan wat jullie betreft consequenties voor de aanvallers?

Overigens is de selectie ten opzichte van vrijdag iets veranderd: Tim Krul en Georginio Wijnaldum haakten geblesseerd af, terwijl Erik Pieters niet naar IJsland is afgereisd. Kenneth Vermeer werd door Hiddink opgeroepen als vervanger van Krul.

Aan jullie de taak om de indeale basisformatie samen te stellen. In de aanloop naar het uitduel met IJsland zullen we al jullie antwoorden verzamelen en het Elftal van het Volk publiceren. Via de bolletjes/pijltjes zijn alle internationals (met uitzondering van de keepers) te vinden en op iedere positie neer te zetten. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.