Elftal van de Week: PSV-aanvallers maken indruk

Reacties

De Eredivisie is weer in volle gang en dus is ook het Elftal van de Week van VI terug! Bij elke wedstrijd in elke speelronde is minimaal een van onze verslaggevers aanwezig om de twee elftallen op het veld te beoordelen.

Elftal van de Week: PSV-aanvallers maken indruk

Deze week viel op dat er discussie is over de spitspositie bij PSV, maar dat het op de vleugels wel goed zit. Steven Bergwijn en Hirving Lozano blonken uit op bezoek bij NAC Breda en kwamen allebei tot scoren. In ons elftal spelen zij voorin samen met Klaas-Jan Huntelaar, die op 34-jarige leeftijd bewees een geduchte concurrent te zijn voor Kasper Dolberg bij Ajax.

Op elke laatste speeldag van elke speelronde maakt VI op VI.nl al bekend wie er verkozen is tot Speler van de Week. Dit keer is die eer voorbehouden aan Hakim Ziyech, die met een assist en een doelpunt goud waard was voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Om elke week plek in te ruimen voor de elf absolute uitblinkers, verandert de tactiek van het Elftal van de Week met grote regelmaat. Soms wordt extra creativiteit gevraagd en neemt een aanvaller na een sterk optreden bij ons bijvoorbeeld een plek in op het middenveld, omdat hij simpelweg niet mag ontbreken in het team.

Omdat lang niet iedereen het Elftal van de Week haalt, is na elke speelronde de rubriek Eredivisie op rapport op VI te vinden. Daar staan alle rapportcijfers van de spelers die in die speelronde minstens dertig minuten in actie zijn gekomen. Ook de scheidsrechters en de trainers krijgen een beoordeling.

VI's Elftal van de Week van Speelronde 2
VI's Elftal van de Week van Speelronde 2
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.