Prachtig initiatief El Yaakoubi: 'Hier raak ik emotioneel van'

Reacties

Redouan El Yaakoubi heeft zich van zijn beste kant laten zien. De verdediger van Excelsior organiseerde een diner voor al zijn (jeugd)vrienden en (ex-)collega's die meedoen aan de ramadan.

Prachtig initiatief El Yaakoubi: 'Hier raak ik emotioneel van'
© Screenshot ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Woensdagavond was een bijzondere avond voor El Yaakoubi. Hij bracht veel (oude) bekenden van hem bijeen om samen te genieten van de iftar, de avondmaaltijd tijdens de ramadan. 'Ik vind het mooi om te zien dat jongens met wie ik ben opgegroeid in de buurt, jongens met wie ik gevoetbald heb en jongens met wie ik werk hier te zien', zei El Yaakoubi bij ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik merk ook dat ik er emotioneel van raak. Ik zie jullie niet vaak en dat vind ik moeilijk om eerlijk te zijn. Daarom vind ik het mooi dat jullie hier bij elkaar zijn. In de moderne samenleving gaat alles op zo'n hoog tempo. Het gaat zo snel. Iedereen is zo erg bezig met geld verdienen, werken en wat maken van het leven, dat je soms vergeet wat echt de essentie is van het leven. Dat is voor mij in ieder geval de essentie van het leven, een stukje liefde en samenzijn met de mensen van wie ik hou.'

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
15
Excelsior
31
5
11
15
46-66
-20
26
16
RKC Waalwijk
30
6
6
18
29-50
-21
24
17
FC Volendam
30
4
7
19
30-74
-44
19
18
Vitesse
30
4
5
21
22-68
-46
-1
* Actueel tot en met 25 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.