El Moussaoui en Excelsior per direct uit elkaar

De selectie van Excelsior heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Samir El Moussaoui is reeds vertrokken bij de Rotterdamse club, terwijl ook de toekomst van Mohamed Faouzi en Levi Risamasu niet in Kralingen lijkt te liggen.

El Moussaoui en Excelsior per direct uit elkaar

El Moussaoui kwam dit seizoen pas een keer in actie voor Excelsior. De 23-jarige verdediger leek afgelopen zomer in eerste instantie te kiezen voor FC Den Bosch, maar ruilde die club na een maand toch in voor een verblijf in Rotterdam. Vorig seizoen kwam hij nog uit voor ADO Den Haag.

Faouzi, die tijdens de vorige jaargang nog over kwam van FC Utrecht, traint op proef mee bij FC Omniworld. De 22-jarige spits komt bij Excelsior nauwelijks aan spelen toe. Dat geldt ook voor Risamasu, die in plaats van bij het eerste elftal van Excelsior meetraint met Jong Feyenoord/Excelsior.

Van datzelfde belofteteam zijn drie spelers overgeheveld naar de hoofdmacht van Excelsior. Trainer Alex Pastoor kan tijdens de tweede seizoenshelft beschikken over Jerson Anes Ribeiro, Miquel Nelom en Luis Pedro. Ribeiro en Nelom speelden dit seizoen al eens mee met het eerste elftal van Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen