El Hamdaoui scoort en ziet onbegrijpelijke blunder

Reacties

Fiorentina heeft drie punten overgehouden aan het uitduel met Cesena: 1-4. De meest opzienbarende momenten van de wedstrijd waren een enorme flater van Fiorentina-doelman Neto én het doelpunt van Mounir El Hamdaoui.

El Hamdaoui scoort en ziet onbegrijpelijke blunder

El Hamdaoui kwam sinds het voorjaar van 2013 immers niet meer in actie voor de paarshemden uit Florence, die hem afgelopen seizoen uitleenden aan Málaga. Die leenbeurt heeft hem weinig opgeleverd, want dit seizoen komt de ex-spits van Ajax weer niet in de plannen voor van Fiorentina-trainer Vincenzo Montella. Wellicht dat zijn goal van vanavond daar wat aan verandert.

Op het moment dat El Hamdaoui in het veld kwam, in de 85ste minuut, stond het 1-3. In de extra tijd verzorgde de Rotterdammer van dichtbij de 1-4, zijn eerste goal voor La Viola sinds 8 december 2012. Namens Fiorentina waren ook Gonzalo Rodríguez, Borja Valero en Stevan Savic trefzeker.

Die laatste zal zich het duel nog lang heugen, want hij bracht met een eigen doelpunt de goal van Cesena tot stand. Het doelpunt viel trouwens niet hem, maar Fiorentina-doelman Neto aan te rekenen. Deze 'vergat' een terugkopbal van Savic op te pakken, met een absurde goal tot gevolg. Fiorentina klimt door de zege naar plek zeven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.