El Hamdaoui profiteert van blessuregolf bij Fiorentina

Reacties

Mounir El Hamdaoui zit zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Cesena voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie van Fiorentina. De dertigjarige ex-Ajacied profiteert van de vele blessures bij de ploeg van trainer Vincenzo Montella.

El Hamdaoui profiteert van blessuregolf bij Fiorentina

Montella kan al het gehele seizoen geen beroep doen op steraanvaller Giuseppe Rossi, die volgend jaar hoopt terug te keren van een kniekwetsuur. Daar kwam vorige maand de knieoperatie van het twintigjarige talent Fernando Bernardeschi bij en deze week Khouma Babacar. Bovendien is vleugelaanvaller Juan Cuadrado geschorst.

Door al deze personele problemen kwam er in de 23-koppige selectie van Montella ruimte voor El Hamdaoui. De dertigjarige Marokkaan, die in het bezit is van een aflopend contract, is samen met Mario Gomez nog de enige fitte centrumspits in de selectie van La Viola.

Het laatste optreden van El Hamdaoui dateert van vorig seizoen, toen hij op huurbasis voor Málaga uitkwam. Als invaller speelde op hij 25 maart tegen Espanyol tien minuten mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.