El Ghazi toont berouw en verwacht dat hij weer op 'nul' begint

Reacties

Anwar El Ghazi heeft tijdens een onderhoud met Ajax-trainer Peter Bosz het gevoel gekregen dat hij weer op nul zal beginnen. De 21-jarige aanvaller meldt zich donderdag weer bij de hoofdmacht nu zijn disciplinaire schorsing - een maand deel uitmaken van Jong Ajax - erop zit.

El Ghazi toont berouw en verwacht dat hij weer op 'nul' begint

'Ik ben hartstikke blij, wil weer graag voor het eerste spelen en met doelpunten en assists net zo belangrijk zijn als vorig seizoen', zegt El Ghazi in De Telegraaf. 'Anderhalve week geleden heb ik een prettig gesprek met Peter Bosz gehad en hij gaf me het gevoel dat ik ook echt weer op nul zal beginnen. De lucht is geklaard, er staat een streep onder.'

El Ghazi bracht de maand november door bij Jong Ajax nadat hij op de training over de schreef was gegaan. 'Ik heb mijn excuses aangeboden en die zijn aanvaard', zegt de buitenspeler, die in vier duels met Jong Ajax liefst vier keer scoorde. 'Bij Jong Ajax heb ik mijn verantwoordelijkheid gepakt en alles gegeven. Dat was ik ook verplicht naar mezelf en naar de jonge jongens, van wie er een aantal toch tegen me op kijkt. Hoewel het een straf was, heb ik het heel erg naar mijn zin gehad bij 'Jong'.'

Gudelj
El Ghazi krijgt weer de kans om zich in de kijker te spelen voor het eerste elftal. Dat geldt overigens niet voor Nemanja Gudelj. De 25-jarige Servische middenvelder heeft nog altijd problemen met zijn reserverol en traint mee met de beloften. Gudelj heeft nog een verbintenis tot medio 2020, maar wil komende winter Amsterdam verlaten. Ook Riechedly Bazoer stuurt aan op een vertrek.

Overigens is Donny van de Beek een middenvelder die zich wel op een positieve manier laat zien. Het negentienjarige talent liet zich afgelopen week gelden in de duels met Panathinaikos en SC Heerenveen. Door de schorsing van Davy Klaassen is de kans groot dat Van de Beek komende zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen in de basis mag beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.