El Ghazi maakt indruk bij Aston Villa: 'Hij gaat hier excelleren'

Reacties

Anwar El Ghazi heeft indruk gemaakt in zijn eerste weken bij Aston Villa. Ploeggenoot Axel Tuanzebe vindt El Ghazi een zeer getalenteerde en complete speler.

El Ghazi maakt indruk bij Aston Villa: 'Hij gaat hier excelleren'

El Ghazi speelt pas twee weken bij de club uit het Championship. Manchester United-huurling Tuanzebe heeft al genoeg gezien. 'Anwar is een erg goede speler. Hij heeft zoveel talent. Dat zien wij elke dag op de training en de fans zullen dat elke week gaan zien. Ik heb er vertrouwen in dat zijn prestaties steeds beter zullen worden naarmate hij meer speelt in de competitie', aldus de verdediger op de clubsite.

Tuanzebe somt de kwaliteiten van de voormalig Ajacied op. 'Hij heeft zoveel flair aan de bal en is tweebenig, waardoor hij elke kant op kan. Hij werkt ook nog eens hard voor het team. Bovendien heeft hij een sterke persoonlijkheid. Hij is een erg bescheiden jongen, die hier zeker gaat slagen. Daar ben ik van overtuigd.'

El Ghazi produceerde in twee competitieduels al een assist en een doelpunt. Maar het beste moet nog komen, volgens zijn ploeggenoot. 'Ik denk dat hij hier gaat excelleren als hij de omgeving en de competitie leert kennen. Hij heeft nog wat tijd nodig.'

De 23-jarige buitenspeler is overgekomen van Lille, dat hem dit seizoen verhuurt aan Aston Villa. De Engelsen hebben ook een optie tot koop bedongen bij het akkoord met Lille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.