Eindelijk weer een overwinning voor Atlético Madrid

Na zeven wedstrijden zonder overwinning won Atlético Madrid weer eens. Het thuisduel met Real Zaragoza leverde drie punten op (2-1), maar de club van trainer Abel Resino mocht niet mopperen.

José Manuel Jurado (foto) bezorgde Atlético een bliksemstart door al na twee minute de score te openen. Maar in de twintigste minuut kreeg Real Zaragoza een uitgelezen kans op de gelijkmaker. De bezoekers kregen een strafschop, maar deze werd door Marko Babic gemist.

In de 66ste minuut leek Antonio López de wedstrijd te beslissen toen hij de 2-0 voor Atlético scoorde. Het werd echter nog spannend toen invaller Ewerthon vijf minuten later wel trefzeker was vanaf elf meter, maar uiteindelijk bleef het bij deze aansluitingstreffer.

Atlético Madrid klimt door de zege naar de dertiende plaats in de Primera División met zes punten uit zes wedstrijden. Real Zaragoza heeft een punt meer en bezet de tiende positie.