Eindelijk feestje bij Werder, blamage Hannover

Reacties

Terwijl Werder Bremen een einde maakte aan een treurige reeks, heeft Hannover 96 zich van zijn slechte kant laten zien in de tweede ronde in de strijd om de DFB Pokal.

Eindelijk feestje bij Werder, blamage Hannover

Chemitzer FC (3) – Werder Bremen 0-2
Viktor Skripnik heeft zijn debuut als trainer van Werder Bremen opgeluisterd met een verdiende overwinning. De opvolger van de zaterdag ontslagen Robin Dutt zag zijn ploeg de derde ronde van het Duitse bekertoernooi bereiken ten koste van Chemitzer FC.

Na negen wedstrijden zonder zege bleek Werder Bremen wel opgewassen tegen de club uit de Derde Bundesliga. Fin Bartels en Franco Di Santo (foto) maakten het verschil voor de Hanseaten, waar Skripnik geen plaats in de wedstrijdselectie had voor de Nederlandse aanvaller Eljero Elia.

VfR Aalen (2) – Hannover 96 2-0
Met een blamerende 2-0 nederlaag is er in de tweede ronde al een einde gekomen aan de bekeraspiraties van Hannover 96. De formatie van trainer Tayfun Korkut verslikte zich in VfR Aalen, de nummer voorlaatst in de Tweede Bundesliga. Het eigen doelpunt van Ceyhun Gülselam halverwege de eerste helft bleek het begin van het einde. Michael Klauss maakte een half uur de stunt compleet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.