Werder-coach Skripnik heeft Elia niet nodig bij debuut

Reacties

Eljero Elia behoort opnieuw niet tot de selectie van Werder Bremen. De 27-jarige vleugelaanvaller mist daardoor het debuut van trainer Viktor Skripnik.

Werder-coach Skripnik heeft Elia niet nodig bij debuut

Afgelopen vrijdag zat Eljero Elia (foto) ook al op de tribune tijdens het thuisduel met 1. FC Köln (0-1). Die wedstrijd was de laatste onder leiding van Robin Dutt, die vanwege de teleurstellende resultaten werd ontslagen als trainer van Werder. Maar ook diens opvolger Skripnik ziet het niet zitten in Elia.

Het bezoek aan Chemnitzer FC in de tweede ronde van de strijd om de DFB-Pokal zal dus voorbij gaan aan Elia, die afgelopen zomer al dicht bij een vertrek uit Bremen was. 'De clubleiding had meegedeeld dat ik mocht vertrekken, want mijn salaris drukte te zwaar op de begroting (zijn verbintenis loopt af in de zomer van 2016, red.). Ik heb aangegeven dat ze contact moesten zoeken met mijn zaakwaarnemer.'

'Maar nadien heb ik er weinig meer over gehoord', vervolgde Elia tegenover Voetbal International. 'Ook de trainer heeft zich er niets van aangetrokken en is gewoon met mij aan de slag gegaan. Maar de kans bestaat dat Werder Bremen in de winterstop, en anders in de zomer, zal pushen. Want de club wil natuurlijk niet dat ik straks transfervrij wegga.'

Elia speelt sinds de zomer van 2012 voor Werder Bremen, dat de 27-voudige international kocht van Juventus. In totaal speelde de voormalige speler van ADO Den Haag, FC Twente en Hamburger SV ruim zestig wedstrijden namens Die Grün-Weißen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.