Eindelijk basisplaats voor supersub Mahi bij FC Groningen

Reacties

Na tien invalbeurten mag Mimoun Mahi donderdagavond in de Europa League-wedstrijd op bezoek bij Sporting Braga (21.05 uur) voor het eerst dit seizoen in de basis starten bij FC Groningen.

Eindelijk basisplaats voor supersub Mahi bij FC Groningen

Mahi is met vier doelpunten clubtopscorer van de bekerwinnaar, maar moest ondanks die productie telkens vanaf de bank beginnen in de tien officiële duels die de ploeg van trainer Erwin van de Looi tot nu toe afwerkte.

De laatste twee competitiewedstrijden kreeg Mahi al wel meer speeltijd. Zowel tegen AZ als tegen Ajax deed de jeugdinternational de gehele tweede helft mee. Vijf dagen na dat laatste duel start de 21-jarige supersub in de spits. Danny Hoesen begint daardoor op de bank.

Ten opzichte van het met 2-0 verloren uitduel in Amsterdam heeft Van de Looi nog drie wijzigingen doorgevoerd. Abel Tamata keert terug als linksback in plaats van Lorenzo Burnet, Michael de Leeuw houdt als nummer 10 Jesper Drost op de bank, terwijl de geblesseerde Rasmus Lindgren plaatsmaakt voor Johan Kappelhof.

Opstelling FC Groningen: Padt; Hateboer, Kappelhof, Reijnen, Tamata; Maduro, Tibbling; Linssen, De Leeuw, Rusnák; Mahi.
Opstelling Sporting Braga: Matheus; Marcelo Goiano, Boly, Arghus, Djavan; Alan, Luíz Carlos, Vukcevic, Rafa Silva; Ahmed Hassan, Rui Fonte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.