Einde wereldkampioen Khedira bij Real Madrid in zicht

Reacties

Sami Khedira (27) reist niet mee met Real Madrid naar Zwitserland, voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen FC Basel. Trainer Carlo Ancelotti heeft de Duitse middenvelder niet opgenomen in zijn twintigkoppige wedstrijdselectie.

Einde wereldkampioen Khedira bij Real Madrid in zicht

Doordat Luka Modric tijdens de interlandperiode met Kroatië een zware hamstringblessure opliep en drie tot vier maanden aan de kant staat, leken de kansen bij De Koninklijke voor Khedira juist te keren.

De 27-jarige wereldkampioen, die tot dusverre pas zes keer in actie kwam voor de ploeg van Ancelotti, bleef zaterdag tegen Rayo Vallecano echter negentig minuten lang op de bank.

Nu Khedira voor het CL-duel van woensdag zelfs is gepasseerd voor de wedstrijdselectie – de beloften Medrán en Lucas Torró kregen wel een uitnodiging – zal de speculatie in de Spaanse media over een naderend vertrek alleen maar toenemen. De afgelopen weken spraken diverse kranten al van een voorcontract met Bayern München. Bovendien loopt zijn verbintenis komende zomer af in Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.