Einde seizoen Sneijder: 'Na de revalidatie ga ik vlammen'

Rodney Sneijder heeft zondag tegen Feyenoord zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De middenvelder van RKC Waalwijk is enkele weken uitgeschakeld door een hamstringblessure.

Einde seizoen Sneijder: 'Na de revalidatie ga ik vlammen'

'Ze denken aan een scheurtje in de lengte, dus niet in de breedte', aldus Sneijder in gesprek met Voetbal International. 'Dat herstel neemt enkele weken in beslag. Het is heel vervelend dat ik er de laatste wedstrijden niet bij kan zijn, zeker omdat het de laatste weken goed ging. Maar er zijn ergere dingen.'

'Ik voelde meteen dat het niet goed zat. Natuurlijk is het balen, maar ik ben pas 22 jaar. Nu moet ik zorgen dat ik hier sterker uitkom. Jammer dat ik dit moet missen, maar het zij zo.'

Sneijder moest zondag acht minuten na rust geblesseerd naar kant. Zonder dat er een tegenstander in de buurt was liep hij een scheurtje in een hamstring op. Trainer Erwin Koeman sprak zondag zijn vrees uit dat de middenvelder zich moest richten op het nieuwe seizoen.

Sneijder had de stijgende lijn te pakken en begon tegen Feyenoord in de basis. De Utrechter maakt zich echter geen zorgen over het feit dat hij zich de laatste wedstrijden van het seizoen niet in de kijker kan spelen. 'Ik weet dat er interesse is. Maar daar maak ik me niet zo druk om. Ik sta nog een jaar onder contract, dus na de revalidatie ga ik vlammen.' (Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen