Eikrem op weg naar hereniging met Solskjaer in Cardiff

Magnus Wolff Eikrem heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor SC Heerenveen. Terwijl de Friese formatie op weg was naar Algarve voor een trainingskamp, zat de Noorse middenvelder op de tribune in Newcastle.

Eikrem op weg naar hereniging met Solskjaer in Cardiff

De aanwezigheid op St. James' Park wijst op een op handen zijnde transfer van Eikrem naar Cardiff City. Bij de club uit Wales is Ole Gunnar Solskjaer sinds afgelopen week de nieuwe manager. De Noorse international is een oude bekende van Eikrem.

De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij manchester United en Molde FK. Eikrem leverde als huurling een grote bijdrage aan het succes van beginnende trainer Solskjaer bij de Noorse club in eigen land. Als aanvoerder speelde hij een belangrijke rol in de twee nationale titels.  

Eikrem zelf wilde niet al te veel woorden vuil maken aan de achtergrond van zijn aanwezigheid bij het succesvolle debuut van Solskjaer bij Cardiff City, dat dankzij een 2-1 zege op Newcastle United de vierde ronde van het FA Cup-toernooi bereikte. 'Ik ben hier voor een voetbalwedstrijd', aldus de middenvelder, die in Heerenveen nog tot medio 2017 onder contract staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen