Eerbetoon aan MH17 in De Kuip voor oefenduel

Reacties

De supporters van Feyenoord hebben voorafgaand aan het oefenduel met Real Sociedad middels een fraai spandoek een eerbetoon gebracht aan de slachtoffers van de vliegramp.

Eerbetoon aan MH17 in De Kuip voor oefenduel

Traditiegetrouw worden in De Kuip voorafgaand aan het eerste oefenduel de in het voorgaande jaar overleden Feyenoorders herdacht. Dit jaar hadden de fans er, naar aanleiding van de vliegtuigramp met vlucht MH17, voor gekozen om naast de namen van die overleden Feyenoorders ook die van de omgekomen passagiers te vermelden op het jaarlijks terugkerende spandoek.

Het gebaar vormde een onderdeel van het aangepaste programma rondom het oefenduel, dat ondanks de dag van nationale rouw doorgang vond en waarvoor ruim 40 duizend kaarten werden verkocht. Zo begon het duel met een minuut stilte, droegen alle spelers rouwbanden, was de muziek aangepast en werden alle andere feestelijkheden rondom het duel afgelast.

Voor de minuut stilte nam algemeen directeur Eric Gudde overigens het woord. Hij gaf aan dat Feyenoord er bewust voor had gekozen om het oefenduel door te laten gaan, om op deze manier stil te staan bij de vliegtuigramp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.