'Ecuador-spits wendt blessure voor om politie te ontvluchten'

Reacties

In Ecuador is veel commotie ontstaan over Enner Valencia. De spits van Everton leek donderdag tijdens de interland tegen Chili (3-0) een blessure voor te wenden om aan de politie te ontkomen.

'Ecuador-spits wendt blessure voor om politie te ontvluchten'

Valencia is in eigen land aangeklaagd vanwege het niet betalen van alimentatie voor zijn dochtertje. Hij leek eerder deze week al aangehouden te worden, toen politieagenten met een rechterlijk bevel bij het trainingsveld van de nationale ploeg verschenen. De door Everton van West Ham United gehuurde aanvaller glipte toen echter door het oog van de naald.

Dat leek donderdagavond niet te gebeuren na afloop van de interland tegen Chili. Diverse agenten hadden zich in de slotfase rondom het veld verzameld, ogenschijnlijk met als doel om Valencia in te rekenen. Toen Valencia dat doorkreeg, wendde hij volgens Ecuadoriaanse media een blessure voor om aan de politie te ontvluchten.

In onderstaande video is te zien hoe Valencia, liggend op een tot ziekenwagen omgebouwd golfkarretje, wordt weggereden over de sintelbaan, achtervolgd door rennende agenten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.