media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Ebecilio laat z'n gevoel spreken bij keuze voor FC Twente

Ebecilio laat z'n gevoel spreken bij keuze voor FC Twente

FC Twente heeft de slag om de gewilde Kyle Ebecilio gewonnen. De negentienjarige middenvelder van Arsenal ondergaat nog deze week in Enschede de medische keuring en zal bij een goede afloop een contract voor vier seizoenen tekenen.

Ebecilio en zijn management spraken de afgelopen weken ook met PSV en Anderlecht. Hoewel hij bij die clubs meer kon verdienen, gaven de Tukkers hem het beste gevoel. FC Twente ziet in hem een belangrijke pion voor de komende jaren, waarin een nieuw, succesvol elftal moet worden opgebouwd.

Ebecilio komt transfervrij over van Arsenal dat hem drie seizoen geleden op zestienjarige leeftijd opviste uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

FC Twente koerst ondertussen af op de play-offs. In de aanloop naar duels om Europees voetbal worden Wout Brama (hiel) en Robbert Schilder (lies) zoveel mogelijk gespaard door trainer Alfred Schreuder. Tegen VVV-Venlo bleven ze afgelopen zondag al geblesseerd aan de kant en het is nog maar de vraag of ze komende zondag aan de aftrap verschijnen in het thuisduel met NEC. (Peter Wekking)

Laatste nieuws