Duur puntenverlies voor Kuijt en Fenerbahçe

Reacties

Fenerbahçe heeft in eigen huis met 0-0 gelijkgespeeld tegen Trabzonspor. Zodoende laat de ploeg van Dirk Kuijt dure punten liggen in de titelstrijd.

Duur puntenverlies voor Kuijt en Fenerbahçe

Fener  begon zoals gewoonlijk met Kuijt in de basis. De aanvaller was vrijdag in Nederland groot nieuws, toen bekend werd dat hij een eerste aanbieding van Feyenoord op zak heeft. De 34-jarige aanvaller liet de voorbije weken geen mogelijkheid onbenut om te melden dat hij graag weer bij zijn geliefde Feyenoord zou terugkeren. Naar verluidt is hij bereid geen miljoenensalaris, zoals hij nu in Turkije wel heeft, te vragen.

Hoewel de mogelijkheid tot een snel akkoord er ligt, zal de Katwijker zich voorlopig op de Turkse titelstrijd richten. Daar heeft Fener immers de handen vol aan. Kuijt stond in Istanbul vanavond 58 minuten op het veld, maar kon de ban niet breken en werd vervangen door Moussa Sow.

Ook na de aftocht van Kuijt werd er niet gescoord, waardoor de Turkse koploper moet vrezen een plekje te dalen. Besiktas heeft immers een duel tegoed (zondag bij Rizespor) en maar twee punten minder. Galatasaray kan maandag, als het uitduel met Eskisehirspor op het menu staat, bovendien tot op een puntje komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.