Duizend fans zetten De Vrij en Braafheid op de trein

Reacties

Stefan de Vrij, Edson Braafheid en hun ploeggenoten van Lazio zijn dinsdagavond in Rome door ruim duizend supporters op de trein naar Napels gezet. Daar staat morgenavond de beladen return in de halve finale van het toernooi om de Coppa Italia op het programma.

Duizend fans zetten De Vrij en Braafheid op de trein

De supporters van Lazio mogen zelf niet meereizen naar het treffen met Napoli. Vanwege veiligheidsredenen zijn de tifosi van de Biancocelesti niet welkom in het Stadio San Paolo, waar morgen om 20.45 uur wordt afgetrapt.

Het Napoli van Jonathan de Guzman maakt de grootste kans op het bereiken van de finale, want het onderlinge duel in Rome van 4 maart eindigde in 1-1. Zowel De Vrij als De Guzman begon toen in de basis. Edson Braafheid, de tweede Nederlander bij Lazio, kwam afgelopen weekend uit bij Cagliari (1-3 zege) voor het eerst in 2015 in actie.

De andere halve finale in het Italiaanse bekertoernooi wordt vanavond om 20.45 uur gespeeld. Fiorentina verdedigt in eigen huis een 2-1 voorsprong tegen Juventus uit het eerste halve-finaleduel. Napoli won de Coppa Italia in 2014, terwijl Lazio de beker in 2013 veroverde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.