Dubbelslag Atlético met komst Moya en Siqueira

Reacties

Miguel Ángel Moya vervolgt zijn loopbaan bij Atlético Madrid. De kampioen van Spanje is ook dicht bij de komst van Guilherme Siqueira (foto).

Dubbelslag Atlético met komst Moya en Siqueira

Atlético maakte woensdag bekend dat Moya overkomt van Getafe, waarmee hij afgelopen seizoen als dertiende eindigde in de Primera División. De dertigjarige doelman geldt in de Spaanse hoofdstad als opvolger van Thibaut Courtois, die drie jaar op huurbasis speelde voor Atlético. Komende zomer keert hij waarschijnlijk terug naar Chelsea.

Filipe Luís verkast mogelijk ook naar Londen, aangezien Chelsea-manager José Mourinho in hem de aangewezen persoon ziet om Ashley Cole te vervangen. Sinds de zomer van 2010 was Filipe Luís - die in het verleden even onder contract stond bij Ajax - speler van Atlético, maar de 28-jarige Braziliaan lijkt zijn loopbaan te vervolgen bij Chelsea.

Maar de verliezend Champions League-finalist is al dicht bij een akkoord met de opvolger van Filipe Luís. Volgens het Spaanse persbureau EFE komt Guilherme Siqueira over van Granada. De eveneens 28-jarige linksback uit Brazilië werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Benfica, waarmee hij de Europa League-finale verloor van Sevilla.

Overigens versterkte Atlético zich in een eerder stadium al met Ángel Correa, die werd overgenomen van San Lorenzo. Het negentienjarige talent, die als aanvallende middenvelder en spits uit de voeten kan, wordt mogelijk echter eerst nog een seizoen verhuurd om ervaring op te doen.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.