Drie 'Superboeren' praten over contractverlenging

De Graafschap is deze week de onderhandelingen begonnen met Jordy Buijs, Hugo Bargas en Soufian El Hassnaoui. Directeur voetbalzaken Leen Looyen sprak met de zaakwaarnemers van het drietal, allen in het bezit van een aflopend contract, over de mogelijkheden hun verblijf in Doetinchem te verlengen.

Drie 'Superboeren' praten over contractverlenging

De ontmoeting had een verkennend karakter. Een concreet voorstel moet nog worden overlegd. Aanvaller Bargas (24, foto) is bezig aan een sterke periode. Met twee doelpunten in het duel met ADO Den Haag (2-2) gaf hij daar blijk van.

Trainer Darije Kalezic ziet hem graag blijven. 'Hugo maakte hier in het begin een moeilijke periode door', zegt de coach in gesprek met Voetbal International. 'Daarom verhuurde de club hem aan
FC Zwolle, waar zijn prestaties zich kenmerkten door ups en downs. Vorig jaar keerde hij terug en werd onze topscorer in de Jupiler League. Die sterke lijn zet zich door. Op dit moment is hij een zeer belangrijke speler voor De Graafschap.'

Buijs (21) geldt eveneens als steunpilaar. De verdediger, bezig aan zijn vierde seizoen bij De Superboeren, is basisspeler. De twintigjarige El Hassnaoui, die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan, geldt als belofte voor de toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen