Drenthe keert na Spaans avontuur terug op Nederlandse velden

Reacties

Kozakken Boys heeft Royston Drenthe weer verwelkomd. De 35-jarige oud-international begint na zijn Spaanse avontuur aan zijn tweede periode bij de amateurs uit Werkendam.

Drenthe keert na Spaans avontuur terug op Nederlandse velden
© Pro Shots

Drenthe nam in januari 2021 afscheid van Kozakken Boys om zijn geluk in Spanje te beproeven. De voormalig Feyenoorder speelde voor Racing Murcia, Real Murcia en Racing Merida. Vanaf komend seizoen is hij weer te zien in het shirt van de club uit Werkendam, die uitkomt in de Tweede Divisie. 

Tijdens een avond van FC De Rebellen kwam Drenthe in gesprek met Scott Calderwood. 'Toen ik hem ontmoette, wist ik eigenlijk niet dat hij trainer van Kozakken Boys was. Scott grapte dat hij nog wel een linksback kon gebruiken en na verloop van tijd kreeg dat gesprek een steeds serieuzere wending', kijkt de enkelvoudig international op de clubwebsite.

Drenthe ging meetrainen en is inmiddels ook fit genoeg om ook in actie te komen. Pas vanaf komend seizoen kan dat. 'Ik sta nu weer op het veld als een vrije vogel en baal ervan dat ik nog niet speelgerechtigd ben', zegt de linkspoot, die voor een jaar tekende. 'Als ik fit blijf, kunnen we er misschien nog een jaar aan vastplakken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.