Draxler volgt voorbeeld van Götze en hoopt op hulp van Schmidt

Reacties

Julian Draxler gaat bij Benfica proberen om zich in de Duitse WK-selectie te spelen. Roger Schmidt heeft zijn landgenoot verlost van diens uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain, dat hem verhuurt aan de Portugese club.

Draxler volgt voorbeeld van Götze en hoopt op hulp van Schmidt
© Pro Shots

Draxler maakte in 2017 voor een kleine veertig miljoen euro de overstap van VfL Wolfsburg naar PSG, maar kwam niet in de plannen van de nieuwe trainer Christophe Galtier voor. De aanvaller annex middenvelder zat dit seizoen nog geen een keer bij de wedstrijdselectie. Met het WK in Qatar in het vooruitzicht moest Draxler daardoor op zoek naar een oplossing.

Die heeft hij gevonden met een verhuizing naar Benfica, overigens een van de tegenstanders van PSG in de groepsfase van de Champions League. Draxler hoopt onder de vleugels van Schmidt op een Mario Götze-scenario: hij zat twee jaar geleden ook in een sportief dipje, maar bloeide bij het PSV van Schmidt weer op. Deze zomer ging Götze terug naar Duitsland, om voor Eintracht Frankfurt te spelen.

Schmidt had Götze graag meegenomen naar Benfica, maar bleek kansloos te zijn. Nu komt het alsnog tot een samenwerking met een wereldkampioen uit 2014 bij Benfica.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Benfica
Meer over Benfica
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.