Draxler bewijst weer zijn waarde voor matig PSG

Reacties

Julian Draxler kent een prima start bij Paris Saint-Germain. De Duitse middenvelder zorgde op bezoek bij Stade Rennes voor de enige treffer: 0-1.

Draxler bewijst weer zijn waarde voor matig PSG

Vorige week scoorde hij al bij zijn debuut tegen Bastia in het toernooi om de Coupe de France (7-0) en tegen Stade Rennes opende hij de score. Na mooi combinatievoetbal van PSG gaf Marco Verratti een dieptepass aan de middenvelder. De Duitse aanwinst rondde kalm af door de bal in een keer over de grond in de rechterhoek te werken. Dat was ook meteen het hoogtepunt van de wedstrijd.

Na de rust waren er beduidend minder kansen te noteren. Stade Rennes hoopte nog op een gelijkmaker, maar had voorin te weinig stootkracht om een treffer te forceren. PSG creëerde aan de andere kant weinig, terwijl Draxler en topscorer Edinson Cavani in de slotfase werden afgelost door Hatem Ben Arfa en Adrien Rabiot. In de extra tijd haalde Thiago Motta nog een poging van Wesley Saïd van de lijn.

PSG blijft met 42 punten in het spoor van koploper Olympique Nice, dat twee punten meer heeft. De ploeg krijgt zondag FC Metz op bezoek. AS Monaco staat eveneens op 42 punten, maar kan afstand nemen als het zondag punten pakt bij Olympique Marseille. Stade Rennes staat zevende met 28 punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.