Doumbia moet degradatiezorgen Newcastle verkleinen

Reacties

Newcastle United-manager Steve McClaren kan tot het einde van dit seizoen over Seydou Doumbia beschikken, dat meldt de BBC. De spits komt op huurbasis over van AS Roma. Alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

Doumbia moet degradatiezorgen Newcastle verkleinen

De 28-jarige Doumbia speelde de voorbije maanden op huurbasis voor CSKA Moskou. De Ivoriaan velde PSV nog in een thuiswedstrijd in de Champions League door twee keer te scoren (3-2 zege). In de Russische competitie kwam de goalgetter tot vijf goals. Bij AS Roma komt hij echter niet aan de bak.

The Magpies kunnen een kwaliteitsimpuls goed gebruiken. Een excellerende Georginio Wijnaldum heeft niet kunnen voorkomen dat Newcastle momenteel achttiende staat in de Engelse competitie. Op St. James' Park lijkt paniek te heersen deze winter. De in degradatienood verkerende club versterkte zich eerder deze winter al met Henri Saivet, Andros Townsend en Jonjo Shelvey.

In de zomer werden Wijnaldum, Aleksandar Mitrovic, Chancel Mbemba en Florian Thauvin aangetrokken. Laatstgenoemde verkaste deze winter op huurbasis naar Olympique Marseille, de club die de voorbije zomer nog ruim achttien miljoen euro ontving voor de Franse aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.