Dost: 'Iedereen weet dat het veel beter kan'

Na een productief begin haperde de aanval van VfL Wolfsburg tegen Eintracht Frankfurt. De trefzekere Bas Dost beseft dat het beter moet en ook kan.

'Het publiek heeft niet echt kunnen genieten', erkende Dost na de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. De score na negentien minuten (2-1) bleek ook de eindstand. 'Na twintig minuten denk iedereen dat het een mooie wedstrijd wordt. Na negentig minuten valt het dan met maar drie doelpunten een beetje tegen.'

De spits, die een van de twee treffers van Wolfsburg voor zijn rekening nam, besefte dat onder de streep het resultaat goed was. 'We hebben de drie punten gepakt. Natuurlijk klopt niet alles, we kunnen veel beter. Dat weet iedereen', zei hij op de clubwebsite.

Dost ondervond dat zelf ook. 'Voorin kunnen we nog meer laten zien. We hebben vandaag niet zoveel kansen gehad. Normaal gesproken moeten we in staat zijn zeker zeven, acht kansen te creëren. Dat is vandaag niet gelukt. Nu waren het er maar twee of drie. Maar vaak is dat wel net genoeg. Dat was vandaag ook zo, getuige de 2-1 overwinning.'