Donk overweegt vertrek na mislopen miljoenenbal

Ryan Donk twijfelt aan zijn toekomst bij Club Brugge nu de club geen kwalificatie voor de Champions League heeft afgedwongen. De 27-jarige verdediger/middenvelder wil spoedig met het clubbestuur om tafel.

Donk overweegt vertrek na mislopen miljoenenbal

Donk eindigde met Club Brugge als derde in de Belgische Eerste Klasse en is daardoor verzekerd van deelname aan de voorronden van de Europa League. Dat is voor Donk niet genoeg. 'We hebben nog een goede serie gehad, maar kwamen net te laat', vertelde de voormalige speler van AZ aan Het Nieuwsblad.

'Ik ben wel tevreden dat we nog Europees spelen, maar nu we volgend seizoen geen Champions League zullen spelen ga ik praten met het bestuur over mijn toekomst. Ik weet echt nog niet wat ik ga doen, ook al ben ik blij bij Club', aldus Donk, die nog een contract heeft tot medio 2014.

Vorig jaar augustus was de laatste en enige keer dat Donk bijna in het miljoenenbal actief was. Toen kwam hij met Club Brugge niet door de derde voorronde, omdat FC Kopenhagen over twee wedstrijden te sterk bleek (0-0, 2-3).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen