Domper voor Vlaar: operatie in aanloop naar transfer

Reacties

De transfervrije Ron Vlaar moet tijdens de zoektocht naar een nieuwe werkgever eerst onder het mes vanwege een meniscusblessure. Een fikse tegenvaller voor de dertigjarige verdediger.

Domper voor Vlaar: operatie in aanloop naar transfer

Vlaar besloot na afgelopen seizoen te vertrekken bij Aston Villa. De Oranje-international acht zich klaar voor een stap omhoog, maar uitgerekend in de transferperiode moet de centrumverdediger geopereerd worden.

Blessures speelden Vlaar vaker parten en dat is waarschijnlijk ook de reden dat er nog geen concrete interesse is voor de voormalige speler van AZ en Feyenoord. 'Het verwijderen van een stukje meniscus uit mijn linkerknie is noodzakelijk om weer topfit te worden. Na de ingreep moet ik binnen drie tot vier weken op honderd procent zitten', zegt Vlaar tegen De Telegraaf. 'Wanneer clubs zich melden, is dit het verhaal.'

Voorlopig is fit worden de eerste prioriteit van de Hensbroeker. 'Als ik dat ben, weet ik dat ik klaar ben voor het volgende level in mijn carrière. Ik heb nog de drive en ambitie elke dag het beste in mezelf naar boven te halen. Ik weet dat ik nog beter kan en dat ga ik gewoon laten zien', aldus Vlaar tot slot.

Vlaar speelde sinds de zomer van 2012 in het shirt van Aston Villa en groeide zelfs uit tot aanvoerder. Die aanvoerdersband moest de verdediger na de winterstop inleveren, omdat manager Tim Sherwood de voorkeur gaf aan Fabian Delph. In totaal speelde Vlaar 88 officiële wedstrijden namens The Villans, waarin hij twee keer trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.