Dolberg: 'Ik ben er zeker van dat we in Griekenland winnen'

Reacties

Kasper Dolberg koestert zijn doelpunt in zijn debuutwedstrijd voor het eerste van Ajax, maar baalt van het resultaat (1-1). De nog maar achttienjarige Deen is vol vertrouwen voor de return tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.

Dolberg: 'Ik ben er zeker van dat we in Griekenland winnen'

Bij afwezigheid van EK-ganger Arek Milik, voor wie een transfer naar Napoli lonkt, gaf trainer Peter Bosz de jongeling het vertrouwen in de punt van de Ajax-aanval. De inzet was meteen hoog, maar daar had Dolberg naar eigen zeggen weinig last van. 'Natuurlijk is er druk, maar de trainer vertelde dat ik moest doen wat ik normaal in wedstrijden ook doe. Ik deed mijn ding', aldus de jonge aanvaller bij Ziggo Sport.

Dolberg pikte een doelpunt mee, maar het hadden er ook twee kunnen zijn. De Deen werd in de eerste helft teruggefloten vanwege buitenspel toen hij in de rebound raak schoot. Uit de herhaling bleek dat de spits randje buitenspel stond. 'Ik dacht zelf ook dat het buitenspel was', geeft de Ajacied toe.

De debutant kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen PAOK. 'In sommige fases had ik vaker de bal moeten krijgen en bij vlagen speelden we te traag. Al met al was het wel aardig, maar we hadden vaker moeten scoren. Daar hebben we ook de kansen voor gehad. Maar ik ben er zeker van dat we in Griekenland gaan winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.