Doelpuntenregen voor Tiendalli en Emnes, domper Anita

Reacties

Dwight Tiendalli en Marvin Emnes gaan met Swansea City naar de zestiende finale van de FA Cup. Newcastle United werd uitgeschakeld door Leicester City, terwijl Tony Pulis een glansrijk debuut kende bij West Bromwich Albion.

Doelpuntenregen voor Tiendalli en Emnes, domper Anita

Leicester City - Newcastle United 1-0
Het FA Cup-toernooi is alweer voorbij voor Newcastle United, dat met Vurnon Anita in de basis onderuitging bij Leicester City, dat onderaan staat in de Premier League.

José Ulloa maakte zes minuten voor de pauze de 1-0 en dat doelpunt bleek uiteindelijk doorslaggevend, waardoor The Foxes zich bij de laatste 32 van het toernooi plaatsen. Bij Newcastle, waar manager Alan Pardew deze week vertrok, ontbraken de geblesseerden Tim Krul en Siem de Jong. Daryl Janmaat kreeg rust van interim-coach John Carver.

Tranmere Rovers - Swansea City 2-6
Swansea City heeft zich met groot gemak verzekerd van een plek in de zestiende finale van het toernooi om de FA Cup. Tranmere Rovers, dat uitkomt in de League Two (vierde divisie), was een maatje te klein voor Swansea, waar Dwight Tiendalli (foto) en Marvin Emnes in de basis begonnen.

Befetimbi Gomis (2x), Nathan Dyer, Tom Carroll, Wayne Routledge en Modou Barrow waren trefzeker voor Swansea. Max Power en Cole Stockton deden wat terug namens de gastheren.

West Bromwich Albion - Gateshead United 7-0
Tony Pulis kende een glansrijk debuut als manager van West Bromwich Albion, waar hij de onlangs ontslagen Alan Irvine is opgevolgd. Goudhaantje van West Brom was Saido Berahino, de in Burundi geboren spits die dit seizoen al werd opgeroepen voor het Engelse nationale elftal. De rappe frontman maakte vier doelpunten tegen de club uit de Conference (vijfde niveau). Victor Anichebe, James Morisson en Chris Brunt maakten de andere goals.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.