Doelpunten Limbombe brengen NEC terug aan kop

NEC heeft zich in de Jupiler League thuis langs VVV-Venlo geknokt. Twee doelpunten van Anthony Limbombe hielpen de Nijmegenaren aan een 2-1 zege.

Limbombe (rechts op foto boven) opende in de 32ste minuut met een afstandsschot de score, maar via een vrije trap kwam VVV na een uur weer op gelijke hoogte. Het was verdediger Guus Joppen die raak kopte namens de bezoekers. Vlak na de gelijkmaker ontving VVV-speler Vito van Crooij een rode kaart. NEC ging vervolgens op jacht naar de winnende treffer en die viel vier minuten voor tijd via Limbombe.

Dankzij de overwinning is NEC weer koploper in de Jupiler League. De Nijmegenaren delen deze positie met Roda JC, maar hebben een beter doelsaldo dan de concurrent uit Limburg.