Djim en Dijkhuizen toegevoegd aan Roda-selectie

Reacties

Op de dag dat Huub Stevens zijn rentree maakte bij Roda JC Kerkrade zijn spits Célestin Djim (22) en rechtsback Henk Dijkhuizen (24) toegevoegd aan de selectie. Het duo is doorgeschoven vanuit de beloftenploeg van de Eredivisionist.

Djim en Dijkhuizen toegevoegd aan Roda-selectie

De Belg Djim stapte afgelopen zomer over van FC Porto naar de Kerkraadse club. Trainer Eric van der Luer van Jong Roda JC beval hem al snel aan bij de hoofdmacht, maar Djim wist niet iedereen binnen de club te overtuigen. Zijn veronderstelde eigenzinnigheid zorgde voor scepsis.

Djim viel nog wel twee keer in, maar werd daarna weer teruggezet naar Jong Roda. Daar speelde hij dit seizoen samen met Henk Dijkhuizen. De rechtsback stapte vier jaar geleden over van Sparta Rotterdam naar Roda, waar hij de eerste seizoenen een vaste waarde was en nog een tijdje op een stap hogerop mocht hopen. Zijn derde en laatste contractjaar verliep moeizaam, met een gescheurde kruisband als droevig sluitstuk. Dit seizoen revalideerde Dijkhuizen op amateurbasis bij de Kerkraadse beloftenploeg.

Volgens betrokkenen is de Hagenaar weer volledig fit, maar presteerde hij grillig de laatste wedstrijden. Net als Djim trainde hij dinsdagmiddag weer voor het eerst mee met de selectie van Roda, die zich voorbereidt op de dubbele confrontatie met MVV Maastricht. De sessie was - evenals die van woensdag - besloten voor pers en publiek. Voor woensdagavond staat een hotelovernachting in de regio op het programma.

Lees ook: Vergoossen weigerde trainersrol Roda en vertrekt

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.