Dinamo-trainer zinspeelt op transfer Feyenoord-target Ivanusec

Reacties

Dinamo Zagreb-trainer Igor Biscan rekent op een vertrek van sterkhouder Luka Ivanusec. De 24-jarige aanvaller, die in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord staat, begon zaterdag andermaal op de bank bij de Kroatische topclub.

Dinamo-trainer zinspeelt op transfer Feyenoord-target Ivanusec
© Pro Shots
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
0 - 0
Gorica
Gorica

Ivanusec begon op spectaculaire wijze aan het seizoen: hij maakte een hattrick in het duel met FC Astana in de voorrondes van de Champions League en was in het competitieduel met NK Istra vervolgens goed voor een fraaie goal en een assist. Bij de return tegen Astana begon Ivanusec verrassend genoeg op de reservebank en dat was zaterdag tegen Gorica weer het geval.

Het voedt de speculaties over een vertrek van Ivanusec. Feyenoord zit immers al lang achter de Kroaat aan. Trainer Biscan draaide er na het teleurstellende gelijkspel tegen Gorica (0-0) niet omheen, toen hij een vraag kreeg over Ivanusec. 'We zijn erg afhankelijk van hem en een aantal anderen. We moet nog niet té veel conclusies trekken na deze wedstrijd, maar we gaan Luka zeker missen. Met hem erbij zijn we gevaarlijker en spelen we makkelijker', aldus de oefenmeester.

Naast Ivanusec zat ook Ajax-doelwit Josip Sutalo op de bank tegen Gorica. Beiden kwamen de tweede helft als invaller binnen de lijnen, maar konden kostbaar puntenverlies dus niet voorkomen. 'We hebben nu vier punten uit de eerste drie duels, dat is niet naar onze standaarden', aldus Biscan. 'We hadden dit niet verwacht, maar het is de realiteit. We missen een aantal spelers en betalen de prijs voor de vele wedstrijden die we spelen.'

Dinsdag wacht voor Dinamo alweer de volgende test. In de derde voorronde van de Champions League gaan de Kroaten op bezoek bij AEK Athene. Een week later is de return in Zagreb.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.