Dijks wijst aanbod Norwich City 'op gevoel' af

Reacties

Norwich City heeft Mitchell Dijks niet kunnen verleiden tot een overstap. Het gevoel van de Ajax-linksback was niet voldoende.

Dijks wijst aanbod Norwich City 'op gevoel' af

Norwich City had Dijks (23) graag willen verlossen van zijn weinig perspectiefrijke verblijf bij Ajax. De club uit het Championship kon zich ook vinden in de transfersom die de Amsterdamse club verlangde.

Maar Dijks zette toch een streep door de transfer. 'De trainer had een goed verhaal, maar uiteindelijk heeft Mitchell toch besloten niet voor Norwich City te kiezen', zei zijn zaakwaarnemer Dick van Burik in De Telegraaf. 'Het gevoel moet honderd procent goed zijn en dat was het niet. Een club als Norwich verdient ook geen negentig procent.'

Dijks raakte dit seizoen zijn basisplaats kwijt aan Daley Sinkgraven, die door trainer Peter Bosz is omgeturnd van middenvelder tot linksback. De in 2014 van Willem II teruggehaalde verdediger kwam desondanks nog twintig keer in actie voor Ajax. Het contract van de 1 meter 93 lange Dijks loopt medio 2018 af.  

Norwich wordt ook al in verband gebracht met Marvin Zeegelaar. De voormalig Ajacied speelde dit seizoen zeventien wedstrijden als linksback bij Sporting Lissabon, de club die eerder Ricky van Wolfswinkel al verkocht aan The Canaries.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.