Diego López is klaar met Milan: 'Zijn vreemde dingen gebeurd'

Reacties

Diego López is uit op een zomers vertrek bij AC Milan, waar hij dit seizoen zijn basisplek verloor aan de tiener Gianluigi Donnarumma. 'Er zijn hier vreemde dingen gebeurd.'

Diego López is klaar met Milan: 'Zijn vreemde dingen gebeurd'

De 34-jarige López begon dit seizoen als eerste keus, maar raakte in oktober zijn plek kwijt aan de toen pas zestienjarige Donnarumma. De routinier laakt de rol van Sinisa Mihajlovic, de trainer die onlangs werd ontslagen en vervangen door Cristian Brocchi. 'Ik had veel van Mihajlovic verwacht, maar hij deed rare dingen. Hij had helemaal geen respect voor me en ik heb nog steeds geen idee waarom', aldus López.

'Toen ik een keer in de twintigste minuut een lange bal gaf in plaats van een korte pass, liet hij de reservedoelman warmlopen. Een andere keer maakte hij tijdens de wedstrijd allemaal rare gebaren naar me. Daarmee ging hij echt te ver. Na een tijdje raakte ik geblesseerd aan mijn knie en sindsdien ben ik niet meer terug geweest in het elftal', vervolgt López, die inmiddels zelfs derde keus is achter Donnarumma en Christian Abbiati.

'Zo gaat het in het voetbal. Ik zal eerlijk zeggen dat Donnarumma zijn plek in het elftal heeft verdiend', vervolgde López, die uit is op een zomers vertrek uit Milaan. 'Ik heb nog een contract voor twee jaar, maar een club in de Premier League lijkt me wel wat. Ik sta in ieder geval open voor iets nieuws.'

López kwam eerder uit voor onder meer Real Madrid, Sevilla en Villarreal. Hij speelde één interland voor de Spaanse nationale ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.