Deschamps laat miljoenenaankoop Atlético links liggen

Reacties

Liefst 32 miljoen euro betaalde Atlético Madrid deze zomer voor Kévin Gameiro. De Franse bondscoach Didier Deschamps is minder onder de indruk van de spits, want Gameiro maakt geen deel uit van de Franse selectie.

Deschamps laat miljoenenaankoop Atlético links liggen

Net als op het EK van dit jaar geeft Deschamps de voorkeur aan de in Mexico spelende André-Pierre Gignac. Ook Arsenal-bankzitter Olivier Giroud zit er weer bij, net als Olympique Lyon-smaakmakers Alexandre Lacazette en Nabil Fekir. Real Madrid-spits Karim Benzema komt nog altijd niet voor in de plannen van de Franse bondscoach.

Door de blessure van Hugo Lloris strijden Alphonse Aréola, Benoît Costil en Steve Mandanda om de plek onder de lat. Raphaël Varane, die het EK miste door een blessure, keert terug bij de selectie de verliezend finalist. Patrice Evra (35) is een opvallende afwezige in defensief opzicht.

Frankrijk speelt volgende week eerst een oefenwedstrijd tegen Italië, voordat het WK-kwalificatieduel met Wit-Rusland op het programma staat. De Fransen maken net als Nederland deel uit van Groep A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.