Depay fileert PSV: 'We laten al heel seizoen steken vallen'

Reacties

Terwijl interim-trainer Ernest Faber van PSV na de verliespartij tegen Feyenoord relatief mild was, uitte aanvaller Memphis Depay stevige kritiek. Volgens de international zijn de Eindhovenaren gewoon niet goed genoeg.

Depay fileert PSV: 'We laten al heel seizoen steken vallen'

'We laten het hele seizoen al steken vallen en komen afspraken niet na. Dan is dat misschien gewoon een gebrek aan kwaliteit', luidden de harde woorden van de dribbelaar tegenover FOX Sports.

Faber was ook zeer ontevreden, maar wilde zijn kritiek liever binnenskamers spuien. 'Wat ik van deze wedstrijd vind, ga ik aan de spelers vertellen.' Volgens de coach ligt het niet alleen aan een gebrek aan voetballend vermogen, maar is zijn elftal mentaal niet rijp genoeg. 'We begonnen goed, maar na een tegenslag blokkeren we gewoon.'

PSV verloor dus voor de derde keer op rij. Het contrast met de reeks daarvoor, toen er achtmaal achtereen gewonnen werd, is enorm. 'Eerst zat alles mee. Nu zit alles tegen. Dat is het beeld van dit seizoen. We zijn nu afhankelijk van onze concurrenten. Zo simpel is het', verwijst de ex-verdediger naar de strijd om Europees voetbal. PSV moet het in het restant van het seizoen mogelijk zonder Jetro Willems stellen. De linksback viel geblesseerd uit. 'Het ziet er niet goed uit', spreekt Faber zijn zorgen uit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.