Denswil vervangt geschorste Moisander in uitduel Ajax

Ajax-trainer Frank de Boer heeft Stefano Denswil als vervanger van de geschorste Niklas Moisander aangewezen. De Amsterdammers beginnen om 14.30 uur aan het uitduel met VVV-Venlo.

Denswil vervangt geschorste Moisander in uitduel Ajax

Behalve de basisplaats voor Denswil treedt Ajax verder aan met de gebruikelijke verdedigers. Joël Veltman is zodoende weer wisselspeler. Op het middenveld koos De Boer voor de Deense driehoek Schöne, Poulsen, Eriksen.

In de spits krijgt Siem de Jong opnieuw een basisplaats. Hij wordt vanaf de flanken geassisteerd door Viktor Fischer (links) en Jody Lukoki (rechts). Daardoor moeten Derk Boerrigter en Danny Hoesen, in het bekerduel met Vitesse van donderdag (4-0 zege) nog basisspelers, het doen met een plek op de reservebank.

Daar zit ook Kolbeinn Sigthórsson, die donderdag na lang blessureleed zijn rentree als invaller luister bijzette met twee treffers.

Isaac Cuenca, die deze week overkwam van Barcelona, zit nog niet bij de selectie. 'Hij gaat vanaf morgen meetrainen', aldus De Boer.

Volledige opstelling AjaxVermeer, Van Rhijn, Alderweireld, Denswil, Blind; Schöne, Poulsen, Eriksen; Lukoki, De Jong, Fischer.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen