Denswil mist tweeluik met Man Utd door knieblessure

Reacties

Stefano Denswil moet bij Club Brugge zes weken toekijken met een knieblessure. Hij mist daardoor sowieso de dubbele confrontatie met Manchester United.

Denswil mist tweeluik met Man Utd door knieblessure

Op de website van Club meldt de medische staf dat Denswil in het duel met Charleroi een mediale band in zijn knie heeft gescheurd en dat de herstelperiode zo'n zes weken bedraagt. De ex-Ajacied hoeft niet onder het mes. Wél kan hij pas eind september weer in actie komen voor de huidige nummer zeven van de Belgische competitie.

Dat betekent dat Denswil niet van de partij is wanneer Club Brugge in een tweeluik tegen Manchester United gaat proberen een plek in de groepsfase van de Champions League te bemachtigen. De heenwedstrijd in Engeland staat gepland voor komende dinsdag, acht dagen later staat in Brugge de return op het programma.

Het is overigens maar de vraag of trainer Michel Preud'homme in die duels een beroep zou doen op Denswil. De 22-jarige verdediger miste in de drie competitieduels tot nu toe nog geen minuut, maar in de twee wedstrijden tegen Panathinaikos in de derde voorronde van het miljoenenbal bleef hij aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.