Denemarken omarmt Dolberg: 'Het bezorgde me kippenvel'

Reacties

Kasper Dolberg kan nu al niet meer stuk in Denemarken. De spits maakte vrijdag tot grote tevredenheid van de Deense fans zijn debuut in de nationale ploeg.

Denemarken omarmt Dolberg: 'Het bezorgde me kippenvel'

Denemarken had geen kind aan Kazachstan (4-1) en de fans richtten zich dan ook al snel tot bondscoach Age Hareide. Het verzoek? Laat Dolberg debuteren. Het stadion ontplofte toen de negentienjarige aanvalsleider van Ajax in de tweede helft aan zijn warming-up begon en het geluid nam alleen maar toe toen de goalgetter ook daadwerkelijk het veld betrad.

De normaal zo koele Dolberg was onder de indruk van het ontvangst, verklaarde hij na afloop van de wedstrijd tegen Ekstra Bladet. 'Dit wat een groots moment voor mij. Dat ik mijn debuut heb gemaakt voor Denemarken voelt fantastisch. Ik kreeg een geweldige ontvangst toen ik mocht invallen. Dit had ik absoluut niet verwacht, dus ik ben natuurlijk enorm blij met de fans.'

'Ik hoorde dat ik al werd toegezongen tijdens mijn warming-up en dat bezorgde me kippenvel over mijn hele lichaam. Vanaf dat moment had ik alleen nog maar meer zin om in te vallen', besloot Dolberg, die niet scoorde tijdens zijn debuut. In de Eredivisie heeft de Ajax-tiener al vijf keer gescoord in elf wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.