Del Bosque houdt Bellerín bij selectie door blessure Carvajal

Reacties

Héctor Bellerín mag hopen op EK-deelname. Bondscoach Vicente Del Bosque heeft laten weten dat de rechtsback van Arsenal voorlopig bij de Spaanse selectie blijft omdat onduidelijk is of Real Madrid-rechtsback Dani Carvajal op tijd hersteld is van zijn bovenbeenblessure.

Del Bosque houdt Bellerín bij selectie door blessure Carvajal

Carval liep de kwetsuur op in de Champions League-finale tegen Atlético Madrid. Hij verliet in tranen het veld en moet mogelijk ook het EK missen. 'Bellerín blijft bij de selectie voor de volgende wedstrijd', aldus Del Bosque na de 3-1 zege op Bosnië-Herzegovina. 'Natuurlijk hoop ik dat Carvajal herstelt, maar ik moet me op alle scenario's voorbereiden.

Tegen Bosnië-Herzegovina stond de razendsnelle Arsenal-rechtsback in de basis. Behalve de 21-jarige mogelijke vervanger van Carvajal kan Del Bosque ook nog beschikken over Atlético-rechtsback Juanfran, die in Milaan in de eindstrijd de beslissende strafschop miste.

Spanje oefent voor het EK nog tegen Zuid-Korea en Georgië voordat in Frankrijk Tsjechië, Turkije en Kroatië de tegenstanders zijn. Del Bosque heeft nog twee dagen om zijn definitieve selectie bekend te maken. In zijn voorlopige keurkorps nam hij 25 spelers op.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.