Degradant Southampton wordt vermorzeld door Sunderland

Degradant Southampton is keihard onderuit gegaan tegen Sunderland. The Saints maakten geen schijn van kans tegen The Black Cats: 5-0.

Sunderland
Sunderland
5 - 0
Southampton
Southampton

Southampton, dat op het punt staat om Armel Bella-Kotchap te verhuren aan PSV, liep vrijwel vanaf de eerste minuut achter de feiten aan. Jack Clarke scoorde al na één minuut spelen en daarna was het woord Pierre Ekwah, die het doel na zeven minuten trof. Southampton stond erbij en keek ernaar en leek het al vroeg in de eerste helft opgegeven te hebben.

Ekwah maakte nog voor de rust de 3-0 voor Sunderland en na de onderbreking maakten Bradley Dack en Chris Rigg de 5-0 einduitslag compleet. Het is de eerste nederlaag van het seizoen voor Southampton. De club, die vorig seizoen uit de Premier League degradeerde, staat met drie overwinningen in vijf wedstrijden op de vijfde plaats in het Championship. Sunderland staat achtste.