Deense bond doof voor wens Bosz over Dolberg

Reacties

Kasper Dolberg vertrekt maandag richting Denemarken. De teamarts van de Deense nationale ploeg wil de blessure van de Ajax-spits zelf beoordelen.

Deense bond doof voor wens Bosz over Dolberg

Ajax-trainer Peter Bosz had het liefst gezien dat Dolberg de interland tegen Roemenië zou afzeggen, zo vertelde de coach voor de wedstrijd tegen Excelsior. 'Wij houden Kasper het liefst hier', aldus Bosz.

Dolberg liet zondag de wedstrijd op Woudestein lopen vanwege een kneuzing in de liesstreek. De Deense spits had de fysieke problemen overgehouden aan het Europa League-duel met FC Kopenhagen.

Maar de Deense bond wil graag dat Dolberg zich in eigen land door de teamarts laat onderzoeken voor er een beslissing genomen wordt over de inzetbaarheid van de spits.

Feyenoord
Over de beschikbaarheid van Nicolai Jørgensen bestaan twijfels. De Feyenoord-spits haalde zondag het einde van de wedstrijd tegen SC Heerenveen niet. De topscorer heeft last van zijn lies en twijfelt over zijn inzetbaarheid voor zijn land.

De internationals van Denemarken melden zich maandag ter voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Roemenië van 26 maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.