De Nooijer: 'Dan volgende week tegen Feyenoord maar'

Reacties

Gérard de Nooijer houdt ondanks de nederlaag bij FC Groningen (2-0) vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. 'We moeten op deze manier doorgaan', aldus de trainer van hekkensluiter FC Dordrecht.

De Nooijer: 'Dan volgende week tegen Feyenoord maar'

'We hebben eindelijk eens heel veel mogelijkheden gecreëerd. In de tweede helft waren we heer en meester, maar maakten we de kansen gewoon niet af', aldus De Nooijer in gesprek met FOX Sports.

'Het was misschien wat opportunistisch van onze kant, maar we hebben wel laten zien dat we goed kunnen voetballen. Daar ligt ook onze kracht', meent de interim-trainer van De Schapenkoppen. 'Dan moeten we het volgende week maar laten zien tegen Feyenoord.'

FC Dordrecht staat nog steeds onderaan. De achterstand op concurrent NAC Breda, dat zondag in actie komt tegen Feyenoord, bedraagt vier punten. Dordt kon de zege van vorige week geen goed vervolg geven in Groningen. 'Maar we zijn niet terug bij af. Dat zeker niet, al blijft het zonde dat we deze wedstrijd niet hebben kunnen omzetten tot in ieder geval een punt', aldus de Nooijer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.