De Koning gooit Chirivella en Manu in het diepe tegen AZ

Reacties

Huurlingen Pedro Chirivella en Elvis Manu debuteren vrijdagavond voor Go Ahead Eagles in de thuiswedstrijd tegen AZ.  De Alkmaarders leven op hun beurt met vertrouwen toe naar de hervatting van de Eredivisie, zo stelt trainer John van den Brom.

De Koning gooit Chirivella en Manu in het diepe tegen AZ

De coach was onder de indruk van het trainingsniveau de voorbije week en hoopt dat zijn spelers die lijn door kunnen trekken op De Adelaarshorst. 'Ik heb er een goed gevoel over, maar uiteindelijk moet het morgen gebeuren en dat weten we', aldus Van den Brom op de clubsite.

AZ begint als favoriet aan het eerste duel van de achttiende speelronde, maar dat neemt niet weg dat er ook behoorlijk wat druk ligt bij Go Ahead. Halverwege de competitie is de ploeg van trainer Hans de Koning de hekkensluiter. Met Daniel Crowley, Chirivella en Manu trok de club uit Deventer deze winter drie huurlingen aan. De twee laatstgenoemden verschijnen vrijdagavond al aan de aftrap, zo heeft Go Ahead al bekendgemaakt.

Van den Brom: 'We weten hoe Go Ahead speelt, kennen Hans de Koning door en door. Go Ahead is een team dat probeert te voetballen. Ze hebben er drie spelers bij gehaald, onder wie Elvis Manu, dus daar ben je altijd nieuwsgierig naar.' De AZ-coach beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Ridgeciano Haps is na fysieke klachten weer fit en klaar om in actie te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.