De Koning begint maandag aan klus bij Go Ahead Eagles

Reacties

Go Ahead Eagles heeft in Hans de Koning de opvolger gevonden voor de ontslagen Dennis Demmers. De nummer zeven van de Jupiler League bereikte een akkoord met de 55-jarige oefenmeester, die maandag voor het eerst voor de groep zal staan.

De Koning begint maandag aan klus bij Go Ahead Eagles

(

Demmers werd begin deze maand ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten. Assistent-trainers Michel Boerebach en Harry Decheiver namen het roer over, maar kregen tot 7 maart dispensatie van de KNVB om als eindverantwoordelijken te fungeren.

De Deventenaren hebben - nu de laatste formaliteiten rondom het vertrek van Demmers zijn afgerond - in de ex-hoofdcoach van FC Volendam, FC Oss, AGOVV Apeldoorn en Helmond Sport dus op tijd een geschikte vervanger gevonden.

De Koning - die tot het einde van het seizoen tekende - was vrijdag niet aanwezig in De Adelaarshorst, waar Go Ahead met 1-0 won van RKC Waalwijk, maar was aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Sparta Rotterdam en Telstar. De Rotterdamse lijstaanvoerder en eerstvolgende tegenstander van Go Ahead zegevierde (1-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.